ADSL-statistieken

Deze pagina geeft de signaaleigenschappen van de ADSL-verbinding van de gateway.

Onderaan deze pagina staat de knop ADSL BER Test (Bit Error Rate-test voor ADSL). Hiermee kunt u een ADSL BER-test uitvoeren. Deze test bepaalt de kwaliteit van de ADSL-verbinding. Onder de tabel met de beschrijvingen van de velden vindt u informatie over deze test.

Deze tabel beschrijft de velden op de pagina:

ADSL BER (Bit Error Rate)-test

Er is een BER-test beschikbaar op de pagina ADSL Statistics (ADSL-statistieken). Volg deze procedure voor een Bit Error Rate-test.

Waarschuwing: wanneer u deze test uitvoert, kan uw ADSL-verbinding worden verbroken.

1. Klik op de knop ADSL BER Test (Bit Error Rate-test voor ADSL) onder de tabel op de pagina ADSL Statistics (ADSL-statistieken).
  2. In het veld Tested time (Testtijd) selecteert u een lengte voor de test. Klik vervolgens op Start wanneer u klaar bent om de test te beginnen.

3. Het venster geeft de teststatus weer. U kunt te allen tijde op Stop klikken en de test beëindigen.

4. De resultaten verschijnen in het venster wanneer de test is voltooid.

Terug naar de opties van menu Status (Status).