LAN-statistieken

Dit statusvenster geeft een samenvatting van het volgende:

Op deze pagina wordt bij Ethernet (Ethernet) en Wireless (Draadloos) voor zowel Recieved (Ontvangen) als Transmitted (Verzonden) informatie over Bytes (Bytes), Packets (Pakketten), Errors (Fouten) en Drops (Verbrekingen) weergegeven. U kunt de statistieken Errors (Fouten) en Drops (Verbrekingen) gebruiken om de communicatieproblemen op uw lokale netwerk op te lossen.

Klik op de knop Reset Statistics (Statistieken resetten) om de LAN-statistieken te resetten.

Terug naar de opties van menu Status (Status).