Geavanceerde instellingen

De velden in dit gedeelte hebben betrekking op geavanceerde draadloze functies die de meeste gebruikers niet hoeven te wijzigen. Als u deze instellingen wilt wijzigen, dient u de standaard instellingen te noteren voordat u wijzigingen aanbrengt. Op deze wijze kunt u de instellingen herstellen wanneer er problemen optreden.

 

Regel- en uitbreidingskanalen

Regel- en secundaire uitbreidingskanalen zijn alleen van toepassing als de gateway op de 40 MHz bandbreedte functioneert en de 802.11n mode (802.11n-modus) als Automatic (Automatisch) is geconfigureerd.

Amerikaanse kanalen:

Regelkanaal
Zijband
Uitbreidingskanaal
1 - 7
Lager
Kanaalnummer + 4
5 - 11
Hoger
Kanaalnummer - 4

Europese kanalen:

Regelkanaal
Zijband
Uitbreidingskanaal
1 - 9
Lager
Kanaalnummer + 4
5 - 13
Hoger
Kanaalnummer - 4

Voorbeeld: als het regelkanaal op 1 is ingesteld, wordt het uitbreidingskanaal op kanaal 5 verzonden. De totale bandbreedte van de signalen op kanaal 1 en 5 is gelijk aan 40 MHz.

Voorbeeld: als het regelkanaal op 11 is ingesteld, wordt het uitbreidingskanaal op kanaal 7 verzonden. De totale bandbreedte van de signalen op kanaal 11 en 7 is gelijk aan 40 MHz.

Opmerking: als u On (Aan) selecteert voor Support 802.11n client only (Alleen 802.11n-client ondersteunen), kunnen 802.11g- en 802.11b-clients geen verbinding krijgen met het netwerk.

Opmerking: klik op Apply (Toepassen) om alle nieuwe instellingen op te slaan.

Terug naar de opties van menu Wireless (Draadloos).