Mapped Interfaces (Eşlemeli Arayüzler)

Bu sayfayı, ATM trafiğini belirli bir Ethernet veya kablosuz portuna veya portlar grubuna yeniden yönlendirmek için kullanın. Video verilerinin ayar kutularına multicast akışı gibi bir uygulama bu arabirimi gerektirir. İnternet Servis Sağlayıcınızdan özel ATM servisi olmadan bir köprü grubu oluşturmayın.

Bu özelliği kullanabilmek için, belirli bir Ethernet portuna eşlemek istediğiniz en az bir Bridge (Köprü) modu PVC'ye ve kalan Ethernet portlarına eşlenecek olan ikinci PVC'ye (PPP, IPoA veya MER type) that will be sahip olmanız gerekir. Örneğin, köprü PVC'yi video akışı, güvenlik duvarı ve NAT'yi destekleyen ikinci PVC'yi normal veri aktarımı ve Internet trafiği için kullanabilirsiniz. Bunu destekleyip desteklemediklerini öğrenmek için Internet Servis Sağlayıcınıza danışın.

 

Bir Köprü Grubu Ekleyin

  1. Yeni bir köprü grubu oluşturmak için Add'i (Ekle) tıklatın.

  2. Bir Group name (Grup adı) girin.

  3. Available interfaces (Kullanılabilir arayüzler) listesinden bir arayüz seçin ve Grouped interfaces (Gruplandırılmış Arayüzler) listesine eklemek için düğmesini tıklatın. düğmesini, bir arayüzü tekrar Available interfaces (Kullanılabilir arayüzler) listesine taşımak için kullanabilirsiniz.

  4. Kendi DHCP sağlayıcı kimliğini kullanan istemcileri eklemek için sağlayıcı Kimliğini Automatically add clients with the following DHCP vendor IDs (İstemcileri aşağıdaki DHCP sağlayıcı Kimlikleri listesiyle birlite otomatik olarak ekle) listesine manuel olarak girin.

  5. Save (Kaydet) üzerine tıklayın.

LAN menüsü seçeneklerine geri dönün.