Kablosuz Kurulum

Not: Kablosuz güvenlik ayarlarınızı konfigüre etmek için SecureEasySetup'ı kullandıysanız, ağ geçidinizin Network Name (Ağ Adının) veya diğer güvenlik ayarlarının değiştirilmesi bağlı olan kablosuz istemcilerin ağ geçidiyle bağlantılarının kesilmesine neden olacaktır.

Bu bölümde, ağ geçidinizin temel kablosuz fonksiyonlarını etkinleştirebilirsiniz.

Ağ geçidinizdeki kablosuz fonksiyonlarını etkinleştirmek için Allow wireless connections (Kablosuz bağlantıları etkinleştir) seçeneğinin işaretli olduğundan emin olun.

Alan taraması sırasında kablosuz aygıtların ağ geçidinizi algılamasını istiyorsanız, seçeneğini seçin.

Broadcast network name (Ağ adını yayınla) seçeneğini işaretlemezseniz kablosuz cihazlarınız, alan taraması sırasında kablosuz ağınızı algılamayacaktır. Aygıtlar, bağlanmak için ağ geçidinizin Ağ Adını (SSID) manuel olarak girmek zorunda kalacaktır.

Kablosuz istemciler ağ geçidinize bağlanmak için Network name (Ağ Adını) (SSID) kullanırlar.

Ağ geçidinin varsayılan Network name (Ağ Adını) USR9113'tür. Birden fazla Wireless Ndx ağ geçidini bağımsız olarak kullanmak isterseniz, her bir ağ geçidi için ayrı bir Ağ adı konfigüre etmeniz gerekmektedir.

Not: Birden fazla Wireless Ndx yöneltici veya ağ geçidi kullanıyor ve bunları bağımsız olarak kullanmak istiyorsanız, her birinin ayrı bir Ağ adı olmalıdır.

Wireless (Kablosuz) menüsü seçeneklerine geri dönün.