ADSL Settings (ADSL Ayarları)

Bu sayfayı, İSS'nin ADSL ağıyla birlikte çalışabilmesi amacıyla ADSL standartlarını etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için kullanabilirsiniz. Çoğu durumda bağlantınız G.DMT (bir ITU-T DSL spesifikasyonu) kullanacaktır. Bununla birlikte, performans düşüklüğü veya DSL bağlantısında kesintilerle karşılaşırsanız T1.413 haricindeki tüm seçimleri kaldırın ve Apply'ı (Uygula) tıklatın. ADSL bağlantınız için hangi modülasyon ayarlarını kullanmanız gerektiği hakkında daha fazla bilgi veya talimat için İSS'nizle iletişim kurun.

ADSL ayarlarınızdaki herhangi bir değişikliği kaydetmek için Apply (Uygula) düğmesini tıklatın.

Gelişmiş ADSL ayarlarınızı görüntülemek için Advanced Settinsg (Gelişmiş Ayarlar) düğmesine basın.

Gelişmiş ADSL Ayarları (ADSL Testi)

Uyarı: Bu sayfada testler yapmak DSL servisinizin çalışmamasına neden olabilir. İSS'niz sizden istemediği sürece bunu değiştirmeyin. Bu testler, sadece bir İnternet Servis Sağlayıcı teknisyeni kullanımı için tasarlanmıştır.

Advanced Settinsg (Gelişmiş Ayarlar)sayfası, yalnızca İnternet Servis Sağlayıcınız (İSS) istediğinde değiştirmeniz gereken bir test modu seçmenizi sağlar.

Test modunuzu değiştirmek için test modunu İSS'nizin belirttiği şekilde seçin, ardından Apply (Uygula) düğmesini tıklatın.

ADSL ton ayarlarınızı görüntülemek için Tone Selection (Ton Seçimi) düğmesini tıklatın.

 

Ton Seçimi

Uyarı: İnternet Servis Sağlayıcınız sizden istemediği sürece bu ayarları değiştirmeyin.

Önceki sayfada Tone Selection (Ton Seçimi) düğmesini tıklatırsanız aşağıdaki pencere açılır:

Check All (Hepsini işaretle) veya Clear All (Hepsini kaldır) onay kutularını işaretleyebilir veya işaretlerini kaldırabilirsiniz; sonra Apply'ı (Uygula) tıklatın.

İnternet menüsü seçeneklerine geri dönün.