Düşük kablosuz bağlantısı kalitesiyle karşılaşıyorum.

Çözüm 1:

Düşük bağlantı kalitesi ya da kapsama aralığı kurşun bazlı boya ya da beton duvarlar gibi ortama bağlı parazitlerden kaynaklanabilir. Bağlantı kalitesini artırmak için Wireless ASDL2+ Router aygıtının antenini hareket ettirmeyi ya da kablosuz istemcilerin pozisyonlarını değiştirmeyi deneyin. Mümkünse, kablosuz istemcilerle Router arasında herhangi bir engel bulunmamasını sağlayın.

Çözüm 2:

Kablosuz adaptörünüz için istemci yardımcı programında, herhangi bir bitişik ağ olup olmadığını kontrol etmek amacıyla bir kablosuz alan taraması veya denetimi yapın. Bir bitişik ağ bulursanız, ağların hangi Kanalları kullandığını kontrol edin. Router en uygun kablosuz kanalı seçmeyi deneyecektir; buna rağmen Router'iniz ve diğer ağ aynı kanalda çalışıyorsa, başka bir kanalı kullanması için kablosuz iletim ayarlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Çözüm 3:

2,4 Ghz telefonlar ve mikrodalga fırınlar gibi bazı elektronik aygıtlar, kablosuz sinyalde parazit yaratabilir ve kablosuz kapsama alanını ve bağlantı kalitesini etkileyebilir. Farklı bir kanalda kablosuz bağlantı kurmayı deneyin.

 

Sorun giderme sayfasına dön