Kablosuz adaptörüm Router'ine bağlanmıyor.

Çözüm:

Her bir Kablosuz PC Kartı, PCI Adaptörü veya USB Adaptörünün Infrastructure (Altyapı) moduna ayarlandığından emin olun. Wireless ASDL2+ Router aygıtı ile aynı SSID, Kanal ve Güvenlik bilgisini kullandığınızdan emin olun. Bu ayarların nasıl değiştirilebileceğini belirlemek için Kablosuz PC Kartının, PCI Adaptörünün veya USB Adaptörünün belgelerine başvurun

Çözüm:

Tüm kablosuz PC Kartlarının, PCI Adaptörü veya USB Adaptörünün kablosuz güvenlik ayarları, Wireless ASDL2+ Router aygıtının ayarlarıyla aynı olmalıdır.

  1. Kablosuz kart ya da adaptörünüzün konfigürasyon yardımcı programında MAC adresi, Ağ adı (SSID) ve kablosuz güvenlik ayarlarını kontrol ederek doğru Wireless ASDL2+ Router aygıtına bağlandığınızdan emin olun. MAC adresi, Wireless ASDL2+ Router aygıtının altındaki etikette yer alır.

  2. Doğru şifre cümlesi ve şifreleme seçeneklerinin kullanıldığından emin olun. Wireless ASDL2+ Router konfigürasyonundaki ayarları değiştirdiyseniz, aynı zamanda bu ağa bağlı tüm Kablosuz PC Kartının, PCI Adaptörü veya USB Adaptörünün ayarlarını da değiştirmeniz gerekir.

Yeni kablosuz istemciler ile ilgili ek bilgi için Router yapılandırma sayfalarındaki Kılavuz bölümüne başvurun. Bu Kılavuza ulaşmak için bir İnternet tarayıcı açın ve 192.168.1.1/tutorial_addclient.html yazın.

 

Sorun giderme sayfasına dön