ADSL-instellingen

U kunt deze pagina gebruiken om ADSL-normen voor interoperabiliteit met het ADSL-netwerk van uw ISP in- of uit te schakelen. In de meeste gevallen gebruikt uw verbinding G.DMT (een ITU-T DSL-specificatie). Indien u echter slechte prestaties of DSL-onderbrekingen ondervindt, dient u alle opties behalve T1.413 uit te schakelen en op Apply (Toepassen) te klikken. Neem contact op met uw ISP voor meer informatie of instructies over de voor uw ADSL-verbinding te gebruiken modulatie-instellingen.

Klik op Apply (Toepassen) om alle wijzigingen in uw ADSL-instellingen op te slaan.

Klik op de knop Advanced Settings (Geavanceerde instellingen) om de geavanceerde ADSL-instellingen te bekijken.

Geavanceerde ADSL-instellingen (ADSL testen)

Waarschuwing: indien u op deze pagina tests uitvoert, kan uw DSL-service onbruikbaar worden. Wijzig deze uitsluitend wanneer uw ISP u daar om vraagt. Deze tests zijn alleen bedoeld voor gebruik door een technicus bij een Internet Service Provider.

Op de pagina Advanced Settings (Geavanceerde instellingen) kunt u een testmodus selecteren. Doe dit uitsluitend wanneer uw ISP u daar om heeft gevraagd.

Selecteer de testmodus volgens de instructies van uw ISP en klik op Apply (Toepassen) om de testmodus te wijzigen.

Klik op Tone Selection (Toonselectie) om de ADSL-tooninstellingen te bekijken.

Toonselectie

Waarschuwing: verander deze instellingen niet tenzij uw Internet Service Provider u hiertoe opdracht geeft.

Als u in de bovenstaande pagina op de knop Tone Selection (Toonselectie) klikt, wordt dit venster geopend.

U kunt alle selectievakjes inschakelen of uitschakelen door op Check All (Alles inschakelen) of Clear All (Alles uitschakelen) en vervolgens op Apply (Toepassen) te klikken.