DNS-server

Op deze pagina vertelt u de router hoe deze een domeinnaamservice (DNS) selecteert.

Als u handmatig een of meer domeinnaamservices wilt specificeren, dient u Automatically-assigned DNS (Automatisch toegewezen DNS) uit te schakelen. Voer vervolgens bij Primary DNS server (Primaire DNS-server) en Secondary DNS server (Secundaire DNS-server) de van uw ISP verkregen gegevens in.

Deze instellingen worden pas van kracht nadat u op Apply (Toepassen) hebt geklikt. Klik vervolgens op Restart (Opnieuw opstarten) om de router opnieuw op te starten.