Standaard gateway

Op deze pagina kunt u handmatig gegevens invoeren voor de standaard gateway waarmee uw router verbinding maakt. Met andere woorden: dit is de computer van uw ISP waar uw ADSL-router mee communiceert zodat u het internet kunt gebruiken.

Als u handmatig een IP-adres aan de standaard gateway van uw ISP wilt toewijzen, dient u Automatically-assigned default gateway (Automatisch toegewezen standaard gateway) uit te schakelen. Vervolgens worden de door de gebruiker toegewezen velden weergegeven.

Als u uw ADSL-router voor Routed Mode (IPoA) (Gerouteerde modus (IPoA)) of Static MER Mode (Statische MER-modus) configureert, dient u Use default gateway IP address (Standaard IP-adres voor gateway gebruiken) te selecteren. Voer het IP-adres in, selecteer Use WAN interface (WAN-interface gebruiken) en selecteer de interface in de vervolgkeuzelijst.

Deze instellingen worden pas van kracht nadat u op Apply (Toepassen) hebt geklikt. Klik vervolgens op Restart (Opnieuw opstarten) om de router opnieuw op te starten.