Stav hardwaru

Zařízení USB Telephone adapter obsahuje tři kontrolky LED, které indikují aktuální stav zařízení.

Kontrolka LED – napájení Napájení
Kontrolka LED – napájení svítí v případě, že je zařízení USB Telephone Adapter správně připojeno k počítači a počítač je zapnutý.

Kontrolka LED – telefon Telefon
Kontrolka LED – telefon svítí v případě, že je adaptér USB Telephone Adapter připojen k počítači, k telefonu a k zásuvce ve zdi. Tato kontrolka LED nesvítí, pokud probíhá telefoní hovor pomocí aplikace Skype.

Kontrolka LED – Skype Skype
Kontrolka LED – Skype svítí v případě, že právě voláte pomocí aplikace Skype, anebo v případě, že je telefoní adaptér USB připojen pouze k počítači a k telefonu.

Stav softwaru

Stav softwaru telefonního adaptéru USB – USRAgent, který je spuštěn v počítači, se zobrazuje v hlavním panelu systému Windows.

Hlavní panel systému – připojeno Je-li ikona v hlavním panelu systému zbarvena šedě, adaptér USB Telephone Adapter je připojen, ale není aktivní.

Hlavní panel systému – probíhající hovor Je-li ikona v hlavním panelu systému zbarvena zeleně, je adaptér USB Telephone Adapter připojen a je aktivní hovor v systému Skype.

Hlavní panel systému – vyvěšeno Je-li ikona v hlavním panelu systému přeškrtnuta, zanmená to, že software USRAgent zjistil problém u telefonního adaptéru.

Testování telefonního adaptéru USB

Chcete-li ověřit, zda adaptér USB Telephone Adapter, telefon a aplikace Skype fungují a jsou správně nakonfigurovány, použijte testovací hovor aplikace Skype.

  1. Nastavte kontakt a rychlé vytáčení v systému Skype pro testovací hovor aplikace Skype, název „echo123“.
  2. Z telefonu vytočte: # # rychlé vytáčení aplikace Skype *
  3. Spustí se automatický hlasový průvodce a provede test, zda vaše připojení nahrává a přehrává zvuk. Pokud je test úspěšně dokončen, znamená to, že adaptér USB Telephone Adapter, telefon a aplikace Skype fungují správně.
  4. Po dokončení hovoru zavěste sluchátko.