Mijn telefoon gaat niet over bij inkomende gesprekken.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de telefoonadapter op de computer is aangesloten en stroom ontvangt.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de USB Telephone Adapter en Skype beide actief zijn. Zoek het pictogram van de USB Telephone Adapter in de Windows-systeembalk.

Systeembalkpictogram Verbonden

Start de telefoonadapter opnieuw op als er een probleem is. De USB Telephone Adapter opnieuw opstarten:

1. Klik in de Windows-systeembalk met de rechtermuisknop op de USB Telephone Adapter en klik op Exit (Afsluiten).
  2. Ga naar Windows en klik op Start.
  3. Selecteer USRobotics USB Telephone Adapter.
  4. Selecteer USRAgent.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de kabels goed zijn aangesloten tussen de computer, de telefoonadapter en de telefoon.

Mogelijke oplossing:

Sluit de telefoon aan op een telefoonaansluiting in de muur en bel een nummer om te controleren of de telefoon goed werkt.

Mogelijke oplossing:

Als de telefoon wel overgaat bij inkomende PSTN-gesprekken maar niet bij inkomende Skype-gesprekken, is de telefoon mogelijk niet compatibel met de telefoonadapter. Probeer een andere telefoon op de telefoonadapter aan te sluiten.

Mogelijke oplossing:

Als u in het pop-upvenster na de installatie de optie Do not allow this program to use Skype (Dit programma mag Skype niet gebruiken) selecteert, werkt de telefoonadapter niet goed.

1. Kies Options (Instellingen) uit het menu Tools (Acties) in Skype en selecteer Privacy.
  2. Kies onder Related Tasks (Verwante taken) de optie Manage other programs' access to Skype (Toegang van andere programma's tot Skype beheren).
  3. Selecteer USRMonitor.EXE en klik op Change (Wijzigen).
  4. Selecteer Allow this program to use Skype (Dit programma Skype laten gebruiken) en klik op OK.
  5. Klik in de Windows-systeembalk met de rechtermuisknop op de USB Telephone Adapter en klik op Exit (Afsluiten).
  6. Ga naar Windows en klik op Start.
  7. Selecteer USRobotics USB Telephone Adapter.
  8. Selecteer USRAgent.