Ik hoor geen VoIP-kiestoon via de telefoon.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de kabels goed zijn verbonden tussen de computer, de telefoonadapter, de telefoon en de telefoonaansluiting in de muur en controleer of de kabels niet zijn omgekeerd.

Mogelijke oplossing:

Als u de telefoonadapter van de computer loskoppelt zonder het apparaat uit te schakelen en deze vervolgens weer aansluit, is het mogelijk dat de VoIP-kiestoon verloren gaat. Sluit de USB Telephone Adapter aan en start de computer opnieuw op.