Telefonen ringer inte vid inkommande samtal.

Möjlig lösning:

Kontrollera att telefonadaptern är ansluten till datorn och att den får ström.

Möjlig lösning:

Kontrollera att både USB Telephone Adapter och Skype är aktiva. Titta efter ikonen USB Telephone Adapter i Windows aktivitetsfält.

System Tray Icon Connected (aktivitetsfältsikon vid ansluten)

Starta om telefonadaptern om det har blivit något fel. Så här startar du om USB Telephone adapter:

1. Högerklicka på USB Telephone Adapter och klicka på Exit (avsluta).
  2. Gå till Start-menyn i Windows.
  3. Välj USRobotics USB Telephone Adapter (installera USB Telephone Adapter).
  4. Välj USRAgent.

Möjlig lösning:

Kontrollera att kablarna är ordentligt anslutna mellan datorn, telefonadaptern och telefonen.

Möjlig lösning:

Anslut telefonen till ett vägguttag och ring ett samtal för att kontrollera att telefonen fungerar ordentligt.

Möjlig lösning:

Om telefonen ringer vid inkommande PSTN-samtal, men inte vid inkommande Skype-samtal kan det bero på att telefonen inte är kompatibel med telefonadaptern. Prova att ansluta en annan telefon till telefonadaptern.

Möjlig lösning:

Om du valde alternativet "Do not allow this program to use Skype" (tillåt inte att det här programmet använder Skype) i pop-upfönstret, så fungerar telefonadaptern inte som den ska.

1. Välj Options (alternativ) på verktygsmenyn i Skype och därefter Privacy (sekretess).
  2. Välj Manage other programs' access to Skype (hantera andra programs åtkomst till Skype) under Related Tasks (närliggande uppgifter).
  3. Välj USRMonitor.EXE och klicka på Change (ändra).
  4. Välj Allow this program to use Skype (tillåt att det här programmet använder Skype) och klicka på OK.
  5. Högerklicka på USB Telephone Adapter och klicka på Exit (avsluta).
  6. Gå till Start-menyn i Windows.
  7. Välj USRobotics USB Telephone Adapter (installera USB Telephone Adapter).
  8. Välj USRAgent.