Det går inte att höra Skype-samtalet i telefonluren.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Skypes ljudenheter är konfigurerade för att använda USRobotics Virtual Audio enligt följande:

1. Välj Options (alternativ) på verktygsmenyn i Skype och därefter Sound Devices (ljudenheter).
  2. Kontrollera att USRobotics Virtual Audio är vald enhet för ljudinspelning, ljuduppspelning och ringsignal.
    Om en annan ljudenhet är vald i Skype väljer du USRobotics Virtual Audio för ljudinspelning, ljuduppspelning och ringsignal och klickar på Save (spara).