Det går inte att vidarebefordra samtal och/eller kringgå samtalsavgifter.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Call forwarding (vidarebeforda samtal) och/eller Toll bypass (kringgå samtalsavgifter) är markerat i inställningarna för Vidarebefordra samtal.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Disable standby/hibernate (avaktivera standbyläge/viloläge) har markerats i inställningarna för Vidarebefordra samtal.

Möjlig lösning:

Kontrollera att du använder rätt Pin-kod enligt inställningarna för Vidarebefordra samtal.

Möjlig lösning:

Du kanske slår numret för fort. Slå numret långsamt så att siffrorna åtskiljs.

Möjlig lösning:

Kontrollera att du använder något av de internationella uppringningsformaten för SkypeOut-numret: