Gesprekken doorschakelen en/of Toll bypass werken niet.

Mogelijke oplossing:

Controleer of Call forward (Gesprekken doorschakelen) en/of Enable administrative mode (Beheerdersmodus activeren) in de instellingen voor gespreksverwerking zijn ingeschakeld.

Mogelijke oplossing:

Controleer of de optie Disable standby/hibernate (Stand-by/slaapstand uitschakelen) is geselecteerd in de configuratie voor het doorschakelen van gesprekken.

Mogelijke oplossing:

Controleer of u het juiste pincode gebruikt, zoals gedefinieerd in de configuratie voor het doorschakelen van gesprekken.

Mogelijke oplossing:

Het is mogelijk dat u het nummer te snel kiest. Kies langzaam zodat de nummers gescheiden zijn.

Mogelijke oplossing:

Controleer of u een van de internationale nummerindelingen gebruikt voor het SkypeOut-nummer: