Hardverállapot

Az USB Telephone Adapteren található három jelzőfény a készülék állapotát mutatja.

Tápellátást jelző fény Tápellátás
A tápellátást jelző fény világít, ha az USB Telephone Adapter megfelelően csatlakozik a bekapcsolt számítógéphez.

Telefonkapcsolatot jelző fény Telefon
A telefonkapcsolatot jelző fény világít, ha az USB Telephone Adaptert csatlakoztatta a számítógéphez, a telefonhoz és a fali aljzathoz. Ez a jelzőfény Skype-hívás közben nem világít.

Skype-jelzőfény Skype
A Skype-jelzőfény Skype-hívás közben világít, illetve akkor, ha az USB Telephone Adaptert csak a számítógéphez és a telefonhoz csatlakoztatta.

Szoftverállapot

A számítógépen futó USB Telephone Adapter szoftver és az USRAgent állapota megjelenik a Windows rendszertálcáján.

Rendszertálca – csatlakoztatva Ha a rendszertálcán lévő ikon szürke, akkor az USB Telephone Adapter csatlakoztatva van, de nem aktív.

Rendszertálca – híváskor Ha a rendszertálcán lévő ikon zöld, akkor az USB Telephone Adapter csatlakoztatva van, és aktív Skype-hívás van folyamatban.

Rendszertálca – telefonkagyló felvéve Ha a rendszertálcán lévő ikon át van húzva, akkor az USRAgent problémát észlelt a telefonadapternél.

Az USB Telephone Adapter tesztelése

Ha ki szeretné próbálni, hogy az USB Telephone Adapter, a telefon és a Skype szoftver mind megfelelően van-e beállítva és működik-e, használja a Skype teszthívás-szolgáltatását.

  1. Állítson be egy elérhetőséget és Skype gyorstárcsázási számot a Skype-teszthíváshoz, ahol a Skype-név legyen „echo123”.
  2. A telefonon tárcsázza a következőt: # # Skype gyorstárcsázási szám *.
  3. A rendszer automatikusan elindul és ellenőrzi, hogy az összeköttetés alkalmas-e hang felvételére és lejátszására. Ha a teszt sikeres, ez azt jelenti, hogy az USB Telephone Adapter, a Skype és a telefon egyaránt megfelelően működik.
  4. A hívás végén helyezze vissza a telefonkagylót.