Over de 802.11g Wireless Turbo PC Card en PCI Adapter >

De adapter installeren en configureren voor Windows 98 SE/2000/Me/XP

802.11g Wireless Turbo Configuration Utility

Problemen oplossen
en Ondersteuning

Verklarende woordenlijst

Productspecificaties voor 802.11g
Wireless Turbo PC Card en PCI Adapter

Informatie betreffende voorschriften

802.11g Wireless Turbo PC Card en PCI Adapter Gebruikershandleiding

Over de 802.11g Wireless Turbo PC Card en PCI Adapter

De 802.11g Mbps Wireless Turbo PC Card en de PCI Adapter zijn compatibel met een PC Card Cardbus-aansluiting van het Type II of Type III en met een PCI-aansluiting van een standaard laptop of gewone computer. De 802.11g Wireless Turbo PC Card en de PCI Adapter zijn Plug and Play-apparaten en worden automatisch door Windows 98SE, 2000, Me en XP herkend en geïnstalleerd. Na de installatie kunnen de 802.11g Wireless Turbo PC Card en de PCI Adapter communiceren met andere netwerkproducten van USRobotics voor thuis en op kantoor.

EIGENSCHAPPEN

802.11g Wireless Turbo PC Card en PCI Adapter (met afneembare antenne)

• Compatibel met USRobotics 802.11g Wireless Turbo 802.11g DSSS met snelle gegevensoverdracht van 125/100/54/22/11/5.5/2/1 Mbps
  • Betere mobiliteit dankzij een functioneringsbereik van 265 m in een open omgeving
  • Naadloze aansluiting op bekabelde Ethernet- en pc-LANs voor snelle, probleemloze integratie met bestaande netwerken
  • Direct Sequence Spread Spectrum (DSSS)-technologie garandeert een veilige, tegen interferentie bestendige draadloze verbinding
  • Geen kabels meer en dus gemakkelijker en goedkoper
  • Ondersteunt een uitgebreid scala aan LAN (Local Area Network) Network Operating Systems (NOS)
  • Eenvoudige Plug and Play-installatie (PnP)
  • Wordt geleverd met omnidirectionele antenne

ver 3.3

USRobotics USRobotics USRobotics USRobotics