Připojení k zařízení Wireless MAXg Router nedosahuje rychlosti MAXg (125 Mb/s).

Možné řešení:

Ujistěte se, že v položce Acceleration (Akcelerace) v části Wireless (Bezdrátové) webového uživatelského rozhraní zařízení Wireless MAXg Router je nastavena možnost MAXg. Položku najdete v části Transmission (Přenos) v části Wireless. Otevřete webové uživatelské rozhraní, klepněte na kartu Wireless (Bezdrátové) a ručně nastavte položku Acceleration v oblasti Transmission na hodnotu MAXg.

Možné řešení:

Nízká kvalita spojení nebo malý dosah mohou být způsobeny vlivy okolního prostředí, jako jsou barvy s obsahem olova nebo betonové zdi. Zkuste kvalitu spojení zlepšit přemístěním antény zařízení Wireless MAXg Router nebo bezdrátových klientů.

Možné řešení:

Některé elektrické spotřebiče, jako např. telefony pracující s frekvencí 2,4 Ghz nebo mikrovlnné trouby, mohou způsobit rušení bezdrátového signálu a tím ovlivnit dosah a kvalitu spojení. Zkuste bezdrátové připojení vytvořit na jiném kanále.

Možné řešení:

Pokud je k zařízení Wireless MAXg Router připojen jakýkoli bezdrátový klient, který nepodporuje funkci MAXg, přepne se zařízení Wireless MAXg Router do běžného režimu 54g a nebude používat akceleraci MAXg.

 

 

Návrat na stránku Řešení problémů