Nelze komunikovat s přístupovým bodem nebo bezdrátovým routerem.

Možné řešení:

Ujistěte se, že jsou všechny karty Wireless MAXg PC Card nebo adaptéry PCI Adapter, které chcete připojit k bezdrátové síti, v konfiguračním nástroji nastaveny do režimu Infrastruktura. Jestliže karty Wireless MAXg PC Card nebo adaptéry PCI Adapters nejsou nastaveny do režimu Infrastruktura, nebudou moci komunikovat s přístupovým bodem nebo bezdrátovým routerem.

Možné řešení:

Určete adresu MAC požadovaného bezdrátového routeru nebo přístupového bodu. Adresa MAC se obvykle uvádí na štítku bezdrátového routeru nebo přístupového bodu. Zkontrolujte adresu MAC a ověřte, zda se připojujete ke správnému bezdrátovému routeru nebo přístupovému bodu.

Možné řešení:

Ujistěte se, že máte pro kartu Wireless MAXg PC Card nebo adaptér PCI Adapter nainstalován konfigurační nástroj, a že konfigurační nástroj rozpoznává kartu Wireless MAXg PC Card nebo adaptér PCI Adapter.

Možné řešení:

Ujistěte se, že se používá správný režim ověřování a šifrovací klíč. Pokud jste změnili nastavení v konfiguraci bezdrátového routeru nebo přístupového bodu, musíte rovněž změnit nastavení všech karet Wireless MAXg PC Card nebo adaptérů PCI Adapter, které jsou připojeny k této síti. Nastavení karty Wireless MAXg PC Card nebo adaptéru PCI Adapter se musí shodovat s nastavením bezdrátového routeru nebo přístupového bodu. Pokud se stále vyskytují problémy, resetujte všechny bezdrátové routery, přístupové body a adaptéry bezdrátové sítě na výchozí nastavení a zkuste postup znovu.

Návrat na stránku Řešení problémů