Het draadloze netwerk waar ik verbinding mee wil maken, verschijnt niet in de lijst Available Networks (Beschikbare netwerken) van het configuratiehulpprogramma.

Mogelijke oplossing:

Controleer of uw access point of draadloze router goed functioneert.

Mogelijke oplossing:

Uw computer staat mogelijk te ver van de router. Zet de computer dichter bij de router en controleer het tabblad Site Monitor (Sitemonitor) in het configuratiehulpprogramma van de Ndx.

Mogelijke oplossing:

Windows Vista

1. Klik met de rechtermuisknop op het configuratiehulpprogramma voor de Wireless Ndx in de systeembalk en selecteer Connect Using Wizard (Verbinden met gebruik van wizard).
  2. Klik op Verbinding of netwerk instellen.
  3. Selecteer Handmatig verbinding met een draadloos netwerk maken en klik op Volgende.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm op om een netwerkprofiel aan te maken en een verbinding tot stand te brengen. Wellicht hebt u de netwerknaam, het beveiligings- en coderingstype en de beveiligingssleutel/sleutelcode voor de router of het access point nodig.

Alle andere Windows-besturingssystemen:

Mogelijk zendt het netwerk geen netwerknaam (SSID) uit. Open het configuratiehulpprogramma van de USRobotics Ndx en klik op het tabblad Wireless Networks (Draadloze netwerken). Klik op Add (Toevoegen) en selecteer Use Utility (advanced network) (Hulpprogramma gebruiken (geavanceerd netwerk)). Voer de naam van het netwerk en de beveiligingsconfiguratie in die door de router of het access point worden gebruikt. Klik op OK.

Mogelijke oplossing:

Verander het kanaal op het access point of de draadloze router in kanaal 1 en probeer het opnieuw. Als het probleem blijft voortduren, dient u het kanaal op het access point of de draadloze router te veranderen in kanaal 11 en het opnieuw te proberen. Als het probleem blijft voortduren, dient u het kanaal op het access point of de draadloze router te veranderen in kanaal 6 en het opnieuw te proberen.