De draadloze PC Card (adapter) functioneert niet goed en ik moet de installatie van het apparaat wellicht ongedaan maken.

Gebruikers van Windows Vista

1. Klik in Windows op Start > Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen.
  1. Selecteer de adapter en klik op Installatie ongedaan maken.
  1. Zet nadat de computer klaar is met het ongedaan maken van de installatie de computer uit en haal de adapter uit de computer.

Waarschuwing: zorg ervoor dat de computer en alle randapparatuur is uitgeschakeld en dat de stekkers uit het stopcontact zijn gehaald om het risico van elektrische schokken te vermijden.

Gebruikers van Windows XP

1. Klik in Windows op Start > Configuratiescherm > Software > USRobotics Wireless Ndx Adapter en vervolgens op Verwijderen.
  2. Zet nadat de computer klaar is met het ongedaan maken van de installatie de computer uit en haal de adapter uit de computer.

Waarschuwing: zorg ervoor dat de computer en alle randapparatuur is uitgeschakeld en dat de stekkers uit het stopcontact zijn gehaald om het risico van elektrische schokken te vermijden.

Gebruikers van Windows 2000

1. Klik in Windows op Start > Instellingen > Configuratiescherm > Software > USRobotics Wireless Ndx Adapter en vervolgens op Verwijderen.
  2. Zet nadat de computer klaar is met het ongedaan maken van de installatie de computer uit en haal de adapter uit de computer.

Waarschuwing: zorg ervoor dat de computer en alle randapparatuur is uitgeschakeld en dat de stekkers uit het stopcontact zijn gehaald om het risico van elektrische schokken te vermijden.