De kwaliteit van de draadloze verbinding is slecht.

Oplossing 1:

Een verbinding van slechte kwaliteit of met een beperkt bereik kan worden veroorzaakt door storing in de omgeving, bijvoorbeeld loodverf en betonnen muren. Verplaats de antenne van de Wireless Ndx PCI Adapter of verplaats de computer waarin de PC Card wordt gebruikt om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren. Controleer indien mogelijk of er obstakels tussen de draadloze clients en de router staan.

Oplossing 2:

Voer een draadloze locatiescan of een locatieonderzoek uit in het client-hulpprogramma voor uw draadloze adapter om te controleren of er andere netwerken in de buurt zijn. Controleer als u andere netwerken ontdekt, welke kanalen deze netwerken gebruiken. Hoewel de router probeert het beste beschikbare draadloze kanaal te selecteren, dient u als uw router en een ander netwerk hetzelfde kanaal gebruiken de instellingen van uw router aan te passen zodat een ander kanaal wordt gebruikt.

Oplossing 4:

Sommige elektronische apparaten, zoals 2,4 GHz-telefoons en magnetrons, kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op het draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer een draadloze verbinding tot stand te brengen op een ander kanaal.