De installatie-cd van USRobotics wordt niet automatisch opgestart als ik de deze in het station plaats.

Mogelijke oplossing:

Sommige programma's (zoals antivirusprogramma's) belemmeren de automatische opstartfunctie van de installatie-cd van USRobotics. Sluit alle geopende programma's en plaats de installatie-cd opnieuw in het station.

Indien de cd niet automatisch begint, kunt u deze als volgt handmatig starten:

1. Windows Vista: klik in Windows op Start > Computer.

Windows XP: klik in Windows op Start > Deze computer.

Windows 2000: dubbelklik op Deze computer op het bureaublad.

2. Dubbelklik op het cd-rom-station.

Terug naar de pagina Problemen oplossen