A vezeték nélküli kapcsolat minősége gyenge.

1. megoldás:

A gyenge kapcsolati minőséget vagy hatótávolságot környezeti zavarok is előidézhetik, például ólomalapú festék vagy betonfal. A kapcsolati minőség javításához helyezze át a Wireless Ndx PCI Adapter antennáját vagy a PC Cardot használó számítógépet. Lehetőleg ne legyen semmilyen akadály a vezeték nélküli kliensek és az útválasztó között.

2. megoldás:

Végezzen vezeték nélküli helyszínfelmérést a segédprogramban a vezeték nélküli adapter számára a szomszédos hálózatok megkeresése érdekében. Ha talál szomszédos hálózatot, ellenőrizze a hálózat által használt csatornákat. Bár az útválasztó megpróbálja kiválasztani a legjobb elérhető vezeték nélküli csatornát, ha az útválasztó és másik hálózat ugyanazon a csatornán fut, akkor az útválasztó beállításait módosítani kell másik csatorna használatára.

4. megoldás:

Egyes elektronikus eszközök (például 2,4 GHz-es telefon vagy mikrohullámú sütő) zavarhatják a vezeték nélküli kapcsolat rádiójelét, és befolyásolhatják a hatótávolságot és a kapcsolat minőségét. Próbáljon másik csatornán létesíteni vezeték nélküli kapcsolatot.

Vissza a Hibaelhárítás oldalra