Det trådlösa nätverk som jag vill ansluta till visas inte i listan Available Networks (tillgängliga nätverk) i konfigurationsverktyget.

Möjlig lösning:

Kontrollera att din åtkomstpunkt eller trådlösa router fungerar som den ska.

Möjlig lösning:

Kontrollera nätverksnamnet (SSID) för det trådlösa nätverket och att åtkomstpunkten eller den trådlösa routern är inställd för att sända ut nätverksnamnet (SSID).

Möjlig lösning:

Ändra kanal för åtkomstpunkten eller den trådlösa routern och klicka på Refresh (uppdatera) på fliken Wireless Networks (trådlösa nätverk).

Möjlig lösning:

Om du fortfarande inte ser rätt trådlöst nätverk kan du klicka på Add (lägg till) under Preferred networks (önskade nätverk) och skapa posten genom att själv lägga till rätt information.