De 802.11g 54Mbps USB Adapter >

Verklarende woordenlijst

Productspecificaties voor de 802.11g 54Mbps USB Adapter

Reglementaire informatie

802.11g 54Mbps USB Adapter Gebruikershandleiding

De 802.11g 54Mbps USB Adapter

De 802.11g 54Mbps USB Adapter is compatibel met USB-poorten van standaard Windows-laptops of gewone computers. Omdat de 802.11g 54Mbps USB Adapter een Plug and Play-apparaat is, zullen Windows 98SE, 2000, Me en XP deze automatisch herkennen tijdens de installatie. Na de installatie kan de 802.11g 54Mbps USB Adapter communiceren met andere draadloze netwerkproducten voor thuis en op kantoor.

LED-informatie

(WLAN TX/RX)-lampje: Het WLAN TX/RX-lampje is groen als het stuurprogramma voor de 802.11g 54Mbps USB Adapter goed is geïnstalleerd en knippert groen als er verkeer wordt verwerkt. Als het stuurprogramma niet goed is geïnstalleerd, dan staat dit lampje uit.

rev 3.0
R46.1101.00