İçindekiler:

802.11g 54Mbps USB Adaptör Hakkında

Ağ Konfigürasyonu ve Planlama

Windows 98 SE/2000/Me/XP için Adaptör Kurulumu ve Konfigürasyonu

Kablosuz
Konfigürasyon Yardımcı Programını Taramak

Sorun Giderme

Sözlük

802.11g 54Mbps USB Adaptörü için Ürün Spesifikasyonları

U.S. Robotics Corporation Sınırlı Garantisi >

Yasal Bilgiler

802.11g 54Mbps USB Adaptör Kullanıcı Kılavuzu

U.S. Robotics Corporation İki (2) Yıllık Sınırlı Garantisi

1.0 GENEL KOŞULLAR:
1.1 Bu Sınırlı Garanti yalnızca ilk son kullanıcı alıcısına (MÜŞTERİ) verilmektedir ve başkasına aktarılamaz.
1.2 U.S. Robotics Corporation'ın (U.S. Robotics) hiçbir kurumu, satıcısı ya da iş ortağı, bu Sınırlı Garanti'nin koşullarını U.S. Robotics adına değiştirmeye yetkili değildir.
1.3 İşbu Sınırlı Garanti, U.S. Robotics veya yetkili bayisinden yeni olarak satın alınmamış hiçbir ürünü kapsamaz.
1.4 Bu Sınırlı Garanti yalnızca ürünün kullanılması planlanan ülkede ya da bölgede geçerlidir (Ürün Model Numarası ve ürüne yapıştırılmış olan yerel telekomünikasyon onay etiketlerinde belirtilen).
1.5 U.S. Robotics, MÜŞTERİ'ye bu ürünün U.S. Robotics veya yetkili bayisinden satın alındığı tarihten itibaren, İKİ (2) YIL süreyle, normal kullanılması ve servise tabi tutulması koşuluyla, işçilik ve malzeme bakımından hiçbir şekilde kusurlu olmadığını garanti eder.
1.6 Bu garanti altında U.S. Robotics'in tek yükümlülüğü, U.S. Robotics'in kendi kararına göre arızalı ürünü ya da parçayı yeni ya da yenilenmiş parçalarla onarmak; ya da arızalı ürünü ya da parçayı, aynı ya da benzeri yeni ya da yenilenmiş ürün ya da parça ile değiştirmek; ya da bu seçenekler makul bir şekilde yerine getirilemiyorsa U.S. Robotics, kendi kararına göre MÜŞTERİ'ye ürünün en son yayınlanan U.S. Robotics önerilen perakende satış fiyat listesindeki fiyatından ilgili servis masrafları düşülmüş halde para iadesi yapabilir. Yedekleriyle değiştirilen tüm ürünler ya da parçalar U.S. Robotics'in malı olacaktır.
1.7 U.S. Robotics, değiştirilen ürün veya parçalar için, ürün veya parçanın Müşteri'ye nakledildiği tarihten itibaren DOKSAN (90) GÜN süreli garanti sunar.
1.8 U.S. Robotics, bu ürünün, MÜŞTERİ'nin gereksinimlerini karşılayacağına veya diğer firmalarca sağlanan herhangi bir donanım ya da yazılım ürünüyle birlikte çalışacağına dair herhangi bir garanti vermemekte ya da imada bulunmamaktadır.
1.9 U.S. Robotics, bu ürünle birlikte verilen yazılım ürünlerinin hatasız ve kesintisiz çalışacağına ya da yazılım ürünlerindeki tüm arızaların giderileceğine dair herhangi bir garanti vermemekte ya da imada bulunmamaktadır.
1.10 U.S. Robotics, bu üründe saklanan yazılım verileri veya MÜŞTERİ'ye ait diğer veri ve bilgiler için hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2.0 MÜŞTERİ'NİN YÜKÜMLÜLÜKLERİ
2.1 MÜŞTERİ, bu ürünün MÜŞTERİ istekleri ve gereksinimlerini karşılamasıyla ilgili tüm sorumluluğu üstlenmektedir.
2.2 MÜŞTERİ'ye bu ürün ile birlikte verilen tüm yazılımların bir yedek kopyasını alması önerilmiştir.
2.3 MÜŞTERİ, bu ürünün doğru biçimde kurulması ve ürünün kullanılacağı işletim ortamında doğru biçimde kurulumunun, konfigüre edilmesinin, çalıştırılmasının ve uyumluluğunun sağlanmasına ilişkin tüm sorumluluğu üzerine alır.
2.4 MÜŞTERİ, garanti taleplerinin onaylanması amacıyla U.S. Robotics'e, üzerinde tarih bulunan bir Satın Alma Belgesi (U.S. Robotics veya yetkili bayisinden alınan orijinal satın alma belgesinin kopyası) ibraz etmek zorundadır.
3.0 GARANTİ HİZMETİNİN ALINMASI
3.1 MÜŞTERİ, garanti servis yetkisini alabilmek için uygulanan garanti süresi içinde U.S. Robotics Teknik Desteğine ya da yetkili bir U.S. Robotics Servis Merkezine başvurmalıdır.
3.2 Müşteri, garanti servis yetkisini alabilmek için Ürün Model Numarasını, Ürün Seri Numarasını ve tarih içeren bir Satın Alma Belgesini (U.S. Robotics veya yetkili satıcısından alınmış satın alma belgesinin orijinal kopyası) sağlamak zorundadır.
3.3 U.S. Robotics Teknik Desteği ya da yetkili bir U.S. Robotics Servis Merkeziyle nasıl görüşebileceğinizle ilgili bilgi almak için U.S ROBOTICS firma Web sitesine bakın: www.usr.com
3.4 MÜŞTERİ, U.S. Robotics Teknik Desteği ile görüşürken aşağıdaki bilgileri / öğeleri hazır bulundurmalıdır:
· Ürün Model Numarası
· Ürün Seri Numarası
· Tarih İçeren Satın Alma Belgesi
· MÜŞTERİ adı ve telefon numarası
· MÜŞTERİ'nin kullandığı Bilgisayar İşletim Sistemi sürümü
· U.S. Robotics Kurulum CD-ROM'u
· U.S. Robotics Kurulum Kılavuzu
4.0 GARANTİ KAPSAMINDA DEĞİŞTİRME:
4.1 U.S. Robotics Teknik Destek Departmanı veya yetkili U.S. Robotics Servis Merkezinin, bir ürün veya parçada, doğrudan hatalı işçilik ve/veya malzemeden kaynaklanan bir arıza veya kusur tespit etmesi ve ürünün İKİ (2) YILLIK garanti süresi içinde olması durumunda ve MÜŞTERİ'nin ürün veya parça ile iade edilen ürün veya parça ile birlikte üzerinde tarih bulunan bir Satın Alma Belgesi (U.S. Robotics veya yetkili bayisinden alınan orijinal satın alma belgesinin kopyası) ibraz etmesi halinde, U.S. Robotics, MÜŞTERİ'ye bir Ürün İade Onayı (ÜİO) ve ürünün yetkili U.S. Robotics İade Merkezine iade edilmesine ilişkin talimatları verecektir.
4.2 U.S. Robotics veya yetkili U.S. Robotics Servis Merkezi tarafından düzenlenen ÜİO olmadan U.S. Robotics'e iade edilen ürün veya parçalar, tekrar iade edilecektir.
4.3 MÜŞTERİ, ürünü ya da parçayı yetkili U.S. Robotics İade Merkezine gönderirken nakliye ücretlerini karşılamayı; ürünü sigorta ettirmeyi veya taşıma sırasında meydana gelebilecek kaybolma ya da zarar görme risklerini üstlenmeyi ve orijinal ambalajla eşdeğer bir nakliye paketi kullanmayı kabul etmektedir.
4.4 Ürün ya da parça izin verilmiş bir iade olarak yetkili bir U.S. Robotics İade merkezi tarafından alınmasına kadar kayıp ve zarar görme risklerinin sorumluluğu U.S. Robotics'e geçmez.
4.5 İzin verilen MÜŞTERİ iadeleri alındığında paket açılacak, görsel olarak incelenecek ve RMA'nın verildiği Ürün Model Numarası ve Ürün Seri Numarasıyla ürünün üzerindeki numaralar karşılaştırılacaktır. Ekte gönderilen Satın Alma Belgesinin satın alma tarihi ve yeri kontrol edilir. Yapılan görsel incelemede iade edilen ürün ya da parçanın, RMA'nın verildiği MÜŞTERİ tarafından sağlanan bilgilerle eşleşmediği görülürse, U.S. Robotics garanti hizmetini vermeyebilir.
4.6 MÜŞTERİ tarafından iade edilen ürün ya da parça açıldıktan, görsel olarak incelendikten ve test edildikten sonra U.S. Robotics tamamen kendi isteğine bağlı olarak ürünü ya da parçayı çalışır bir duruma getirmek için gereken yeni ya da yenilenmiş ürün ya da parçaları kullanarak ürünü onaracak ya da değiştirecektir .
4.7 U.S. Robotics, masrafları kendisine ait olmak üzere, onarılan veya değiştirilen ürün veya parçayı, onaylı MÜŞTERİ iadesinin yetkili bir U.S. Robotics İade Merkezi tarafından alınmasından sonra en geç YİRMİ BİR (21) GÜN içinde nakledilmesi için gerekli her türlü çabayı gösterir.
4.8 U.S. Robotics, onarılmış veya değiştirilmiş ürün veya parçanın teslimatı sırasında meydana gelen hasarlardan dolayı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5.0 SINIRLAMALAR
5.1 DİĞER FİRMALARIN YAZILIMLARI: Bu U.S. Robotics ürünü, kullanımı diğer yazılım firması tarafından sağlanan son kullanıcı lisans sözleşmeleriyle yönetilen yazılımlar içerebilir ya da ürünle birlikte bu yazılımlar verilebilir. Bu U.S. Robotics Sınırlı Garantisi, bu tür diğer firmaların yazılımları için geçerli değildir. Geçerli garanti için, söz konusu yazılımların kullanımına ilişkin son kullanıcı lisans anlaşmalarına başvurabilirsiniz.
5.2 YANLIŞ KULLANIM, İHMAL, UYUMSUZLUK, YANLIŞ TAKMA VE/VEYA ÇEVRESEL ETKENLERDEN KAYNAKLANAN HATALAR: Geçerli yasaların izin verdiği ölçüde bu U.S. Robotics Sınırlı garantisi, normal aşınma ve yıpranmayı; işletim sistemlerinin geçerli ve/veya ilerideki sürümleriyle ve/veya diğer mevcut ve/veya gelecekteki yazılım ve donanımlarla birlikte çalışmamaktan doğan hasarlar ya da veri kayıplarını; değişiklikleri (U.S. Robotics veya yetkili U.S. Robotics Servis Merkezleri); operatör hatalarından veya kullanıcı belgeleri veya ürünle birlikte verilen belgelerdeki yönergelere uygun işlem yapılmamasından kaynaklanan hasarları; yıldırım, fırtına, sel, yangın ve deprem vs. gibi doğal afetlerden kaynaklanan hasarları; ürün seri numarası değiştirilmiş veya çıkartılmış ürünleri; yanlış kullanım, ihmal ve yanlış taşımadan kaynaklanan hasarları; aşırı fiziksel baskı, sıcaklık veya elektriksel gerilimden kaynaklanan hasarları; sahte ürünleri; bilgisayar virüsleri, solucanlar (worm), Trojan horse'lardan ya da hafıza içeriği bozulmasından kaynaklanan hasar ya da veri kayıplarını; kaza, kötü kullanım, yanlış kullanımdan (yanlış takma, yanlış voltajlı elektriğe bağlama ve güç noktaları dahil ancak bunlarla sınırlı olmayan) kaynaklanan ürün arızalarını; U.S. Robotics tarafından sağlanmayan ürünlerden kaynaklanan arızaları; nem, aşındırıcı ortamlar, ani voltaj yükselmeleri, nakliye, normal olmayan çalışma koşullarından kaynaklanan hasarları veya ürünlerin, kullanılmak üzere tasarlandıkları ülkeler veya bölgeler dışında (Ürün Model numarası ve ürüne yapıştırılmış olan yerel telekomünikasyon kurumu onay etiketlerinden anlaşılabileceği şekilde) kullanılmasından kaynaklanan arızaları kapsamamaktadır.
5.3 YASALARCA İZİN VERİLEN ÖLÇÜDE, YUKARI SÖZÜ EDİLEN GARANTİLER VE ÇÖZÜMLER MÜSTESNADIR VE TÜMÜ AÇIKÇA REDDEDİLEN SATILABİLİRLİK, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK, TATMİN EDİCİ KALİTE, TANIMLARA UYGUNLUK VE İHLAL ETMEME KOŞULLARI, KURALLARI VE GARANTİLERİ DE DAHİL OLMAK ÜZERE GERÇEKTE YA DA YASALARIN, YÖNETMELİKLERİN UYGULANMASIYLA YA DA DİĞER BİÇİMDE AÇIK YA DA İMA EDİLEN TÜM DİĞER GARANTİLERİN, KURALLARIN YA DA KOŞULLARIN YERİNE GEÇER. U.S. Robotics, ÜRÜNLERİNİN SATIŞI, KURULUMU, BAKIMI, GARANTİSİ YA DA KULLANIMIYLA İLGİLİ, DİĞER KİŞİLERİN BELİRTTİĞİ YÜKÜMLÜLÜKLERİ REDDEDER VE BU TÜR YÜKÜMLÜLÜKLERİN BELİRTİLMESİNE İZİN VERMEZ.
5.4 SINIRLI SORUMLULUK YASALARCA İZİN VERİLEN ÖLÇÜDE SÖZLEŞMEYE YA DA HAKSIZ EYLEME (İHMAL DAHİL) DAYANIYOR OLMASINA BAKILMAKSIZIN, SATIŞ, KURULUM, BAKIM, KULLANIM, ÇALIŞMA, ARIZA YA DA HİZMETİN KESİNTİYE UĞRAMASIYLA İLGİLİ YA DA İLGİSİZ, HER TÜRLÜ TESADÜFİ, SONUÇTA MEYDANA GELEN, ÖZEL YA DA HER TÜRLÜ CEZAİ HASARLARDAN, GELİR YA DA KAR KAYBI, İŞ YAPMA KAYBI, BİLGİ YA DA VERİ KAYBI YA DA PARA KAYIPLARINDAN, U.S. Robotics YA DA YETKİLİ SATICISI BU TÜR HASARLARIN MEYDANA GELEBİLECEĞİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLMİŞ OLSA DA U.S. Robotics KENDİSİNİ VE SAĞLAYICILARINI HER TÜRLÜ YÜKÜMLÜLÜKTEN MÜSTESNA TUTAR VE YÜKÜMLÜLÜĞÜNÜ U.S. Robotics'İN İSTEĞİNE BAĞLI OLARAK ÜRÜNÜN ONARILMASI, DEĞİŞTİRİLMESİ YA DA ÖDENEN SATIN ALMA FİYATININ İADE EDİLMESİYLE SINIRLANDIRIR. BU HASAR NEDENİYLE YÜKÜMLÜLÜKLERDEN FERAGAT ETME BİLDİRİSİ, BURADA VERİLEN ÇÖZÜMÜN ASIL AMACINI YERİNE GETİREMEMESİNDEN ETKİLENMEZ.
6.0 YASAL FERAGAT: Bazı ülkeler, eyaletler ya da yönetim birimleri, ima edilen garantilerin hariç tutulmasına ya da sınırlandırılmasına, tüketicilere sunulan belirli ürünlerin tesadüfi ya da sonuçta meydana gelen hasarların sınırlandırılmasına ya da kişisel yaralanmalarda yükümlülüğün sınırlandırılmasına izin vermemektedir, bu nedenle yukarıda belirtilen sınırlamaların MÜŞTERİ'ye uygulanışında sınırlamalar olabilir. İma edilen garantilerin tamamen müstesna tutulmasına yasalarca izin verilmediğinde, bu garantiler, yazılı garantinin İKİ (2) YILLIK süresiyle sınırlıdır. Bu garanti, MÜŞTERİ'ye, yerel kanunlara göre değişebilen çeşitli yasal haklar sağlamaktadır.
7.0 YÜRÜRLÜKTEKİ KANUN: İşbu Sınırlı Garanti, ABD, Illinois Eyaleti kanunlarına göre yürütülecektir. Kanunların çatışması ilkeleri ve Uluslararası Mal Satışına İlişkin Sözleşmeler Hakkında Birleşmiş Milletler Konvansiyonu hariçtir.

U.S. Robotics Corporation
935 National Parkway
Schaumburg, IL 60173
U.S.A



 



USRobotics