Obsah:

Informace o bezdrátovém herním adaptéru 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge

Instalace

Přístup k 
uživatelskému rozhraní WWW a funkce Site Survey (Průzkum stanovišť)

Co je to bezdrátová
síť?

Uživatelské rozhraní WWW a nastavení zabezpečení

Řešení problémů a podpora

Informace o
předpisech >

Omezená záruka společnosti USRobotics Corporation

Uživatelská příručka k bezdrátovému hernímu adaptéru 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge

Zákonná schválení


Prohlášení o shodě s předpisy FCC
Tato zařízení jsou v souladu s předpisy FCC, část 15. Jejich provoz podléhá dvěma následujícím podmínkám: Tato zařízení nesmí způsobovat škodlivé rušení. Tato zařízení musí akceptovat veškeré přijaté rušení, včetně rušení, které může způsobit nežádoucí chování. Toto zařízení prošlo úspěšně testováním, které potvrdilo, že vyhovuje omezením pro digitální přístroje třídy B podle předpisů FCC, část 15. Omezení jsou navržena tak, aby zajišťovala přiměřenou ochranu proti nežádoucímu rušení při instalaci v domácnosti. Toto zařízení generuje, používá a může vyzařovat rádiové vlnění. Není-li toto zařízení instalováno a používáno v souladu s pokyny výrobce, může způsobovat škodlivé rušení rádiové komunikace. Nelze ovšem vyloučit, že u konkrétní instalace k rušení nedojde. Pokud je při vypnutí a zapnutí zařízení evidentní, že způsobuje nežádoucí rušení příjmu rozhlasového nebo televizního vysílání, doporučujeme uživateli pokusit se odstranit toto rušení některým z následujících opatření:
Přesměrujte nebo přemístěte přijímací anténu.
Zvětšete vzdálenost mezi zařízením a přijímačem.
Připojte zařízení do elektrické zásuvky v jiném obvodu, než ke kterému je připojen přijímač.
Požádejte o pomoc prodejce nebo zkušeného radiotechnika.
Pro splnění předpisů FCC je požadováno, aby byl monitor připojen ke grafické kartě stíněnými kabely. Úpravy těchto zařízení, které nebyly výslovně schváleny stranou odpovědnou za soulad s předpisy, mohou zbavit uživatele oprávnění k provozu zařízení.

Informace o odpojitelné anténě
Předpisy FCC, část 15, podčást C, sekce 15.203 Požadavky na uživatele antény adaptéru 5430: Bude zkonstruován výhradní vysílač, který zajistí, aby byla se zařízením používána pouze anténa dodaná odpovědnou stranou. Použití trvale připojené antény nebo antény, která se připojuje k výhradnímu vysílači pomocí jedinečné spojky, bude považováno za vyhovující požadavkům této sekce. Výrobce může přístroj zkonstruovat tak, aby uživatel mohl provést výměnu rozbité antény. Použití standardního konektoru antény či elektrického konektoru je však zakázáno.

Prohlášení FCC o vystavení rádiovému záření
Toto zařízení vyhovuje limitům FCC pro vystavení rádiovému záření stanoveným pro nekontrolovaná prostředí. Toto zařízení by mělo být instalováno a provozováno při minimální vzdálenosti 20 cm mezi vysílačem a vaším tělem.

Protokolování UL/CUL
Pro externí zařízení: Toto zařízení vybavené informační technologií je uvedeno v protokolu UL a CUL pro způsoby používání popsané v této uživatelské příručce.

Pro interní zařízení: Toto zařízení vybavené informační technologií je uvedeno v protokolu UL a CUL pro způsoby používání s osobními počítači uvedenými v protokolu UL, které jsou vybaveny uživatelskou příručkou podrobně popisující instalaci příslušenství (karet) uživatelem.

 

Prohlášení o shodě CE

My, společnost USRobotics Corporation se sídlem 935 National Parkway, Schaumburg, Illinois, 60173-5157, USA, prohlašujeme na svou odpovědnost, že bezdrátový herní adaptér 802.11g Wireless Gaming Adapter and Ethernet Bridge, model 5430, vyrobený společností USRobotics, k němuž se vztahuje toto prohlášení, je v souladu s těmito normami a dalšími normativními dokumenty:
EN300 328-2
EN301 489-1
EN301 489-17
EN50371
EN60950

Toto zařízení splňuje požadavky evropského doporučení 1999/519/ECC, podle kterého se řídí vystavení elektromagnetickému záření.

My, společnost USRobotics Corporation, tímto prohlašujeme, že tento produkt je v souladu se základními požadavky a dalšími relevantními ustanoveními Směrnice 1999/5/EC. Tento produkt lze používat v následujících zemích: Irsko, Řecko, Německo, Rakousko, Belgie, Švýcarsko, Nizozemí, Lucembursko, Itálie, Francie, Velká Británie, Portugalsko, Švédsko, Norsko, Dánsko, Finsko, Španělsko, Česká republika a Maďarsko.

Pokud jde o produkty standardu IEEE 802.11g, máme tyto informace o omezeních v zemích:

Země Frekvenční pásmo Max. výstupní výkon
Francie 2454-2483,5 MHz venku 10 mW EIRP

Provozní kanály:
odpovídají standardu IEEE 802.11g
11 kanálů (USA, Kanada)
13 kanálů (institut ETSI)
14 kanálů (Japonsko)

Předepsaná frekvence kanálů
Kanál
Frekvence (MHz)
FCC
Kanada
ETSI
Japonsko
1
2 412
X
X
X
X
2
2 417
X
X
X
X
3
2 422
X
X
X
X
4
2 427
X
X
X
X
5
2 432
X
X
X
X
6
2 437
X
X
X
X
7
2 442
X
X
X
X
8
2 447
X
X
X
X
9
2 452
X
X
X
X
10
2 457
X
X
X
X
11
2 465
X
X
X
X
12
2 467
 
 
X
X
13
2 472
 
 
X
X
14
2 484
 
 
 

Nejnovější informace o omezení kanálů naleznete na webovém serveru www.usr.com.

Ochrana zdraví v zemích EU
Toto zařízení splňuje požadavky evropských předpisů, kterými se řídí vystavení elektromagnetickému záření. Toto zařízení by mělo být instalováno a provozováno při minimální vzdálenosti 20 cm mezi vysílačem a vaším tělem. Toto bezdrátové zařízení je vysílač/přijímač a bylo zkonstruováno a vyrobeno tak, aby odpovídalo limitům pro vystavení záření stanoveným Radou Evropské unie a Mezinárodní komisí pro ochranu před neionizujícím zářením (ICNIRP, 1999) pro celou populaci. Norma vystavení záření pro přenosná zařízení uvádí jako měrnou jednotku „Specifickou rychlost absorpce“ (SAR). Maximální hodnota SAR pro toto bezdrátové zařízení naměřená v testu shody je 0,19 W/kg.

Informace o odpojitelné anténě pro země EU
Toto bezdrátové zařízení vyrobené společností USRobotics bylo zkonstruováno pro použití výhradně s anténou dodanou v balení výrobku. Spojení tohoto zařízení a antény bylo testováno a schváleno Evropským úřadem podle evropské Směrnice R 1999/5/EC tak, aby splňovalo úroveň vyzařovaného výkonu 100 mW EIRP. Anténu lze vyměnit pouze za autorizovanou součást vyrobenou společností USRobotics, která byla navržena a testována spolu se zařízením podle požadavků Směrnice 1999/5/EC. Informace o objednávání antény jsou k dispozici na webovém serveru společnosti USRobotics.

Prohlášení výrobce o omezení odpovědnosti
Informace v tomto dokumentu podléhají změnám bez předchozího upozornění a nepředstavují závazek ze strany dodavatele. Společnost USRobotics neposkytuje žádná ujištění nebo záruky, výslovné nebo předpokládané, týkající se kvality, přesnosti nebo vhodnosti pro jakýkoli určitý účel tohoto dokumentu. Výrobce si vyhrazuje právo kdykoli provádět změny obsahu tohoto dokumentu a výrobků s ním spojených bez závazku oznámit takové změny jakýmkoli osobám nebo organizacím. Výrobce není v žádném případě odpovědný za přímé, nepřímé, zvláštní, náhodné nebo následné škody vzniklé používáním nebo nemožností použít tento produkt či dokumentaci, a to i v případě, že byl o možnosti takových škod informován. Tento dokument obsahuje materiály chráněné autorskými právy. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této příručky nesmí být žádnou formou reprodukována ani přenášena, a to žádným způsobem pro žádný účel, bez výslovného písemného souhlasu autorů. Názvy produktů v dokumentu jsou uváděny pouze pro účely identifikace. Všechny obchodní známky, názvy produktů a značek uvedené v tomto dokumentu, jsou registrovaným vlastnictvím příslušných vlastníků.

 



 



USRobotics