Min Wireless MAXg Range Extender visas inte när jag söker efter den med ett trådlöst nätverkskort.

Möjlig lösning:

Du kanske använder en dator som är på för långt avstånd från Wireless MAXg Range Extender. Försök att flytta närmare Wireless MAXg Range Extender och upprepa sökningen.

Möjlig lösning:

Öppna Range Extenders webbaserade användargränssnitt, klicka på fliken Wireless (trådlöst) och kontrollera att kryssrutan för Broadcast network name (sänd nätverksnamn) är markerad. Om nätverksnamnet inte sänds ut visas inte Range Extender när du utför en platsöversikt.