Wireless MAXg Range Extender får ingen ström.

Installationen startade inte när jag satte in installationsskivan.

Wireless MAXg verktyg för enhetsidentifiering hittar inte den Range Extender som jag vill ansluta till.

Jag kan inte kommunicera med Wireless MAXg Range Extender.

Jag kan inte skapa en trådlös anslutning från Wireless MAXg Range Extender till min trådlösa router eller åtkomstpunkt.

Min Wireless MAXg Range Extender visas inte när jag söker efter den med ett trådlöst nätverkskort.

Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Range Extender efter att jag har ändrat inställningarna.

Det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Range Extender svarar inte men jag kan ändå ansluta till Internet.

Den trådlösa länkkvaliteten är dålig.

Jag måste återställa Wireless MAXg Range Extenders fabriksinställningar.