Datorn upprättar inte någon trådlös anslutning till Wireless MAXg Range Extender efter att jag har ändrat inställningarna.

Möjlig lösning:

Öppna konfigurationsverktyget för ditt trådlösa nätverkskort och kontrollera att du ansluter till rätt Wireless MAXg Range Extender genom att verifiera WLAN-MAC-adressen. WLAN-MAC-adressen anges på etiketten på Range Extenders undersida. Kontrollera att rätt lösenord och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i Range Extenders konfiguration måste du även ändra inställningarna för alla trådlösa PC Card, PCI-adaptrar eller USB-adaptrar som ansluter till det här nätverket. Inställningarna för de trådlösa PC Card-korten, PCI-adaptrarna eller USB-adaptrarna måste motsvara de nya inställningarna för Wireless MAXg Range Extender.