Den trådlösa länkkvaliteten är dålig.

Möjlig lösning:

Dålig länkkvalitet eller räckvidd kan orsakas av störningar i omgivningarna, t.ex. blybaserad färg och betongväggar. Försök flytta antennen för Wireless MAXg Access Point eller flytta de trådlösa klienterna och se om länkkvaliteten förbättras. Om det är möjligt kontrollerar du att det inte finns några hinder mellan de trådlösa klienterna och Wireless MAXg Access Point.

Möjlig lösning:

Vissa elektroniska enheter, t.ex. 2,4 GHz-telefoner, kan störa den trådlösa signalen och påverka räckvidden och länkkvaliteten. Försök skapa en trådlös anslutning på en annan kanal. Mer information om hur du ändrar trådlösa inställningar finns i avsnittet Trådlöst i kapitlet Webbaserat användargränssnitt i den här användarhandboken.