De kwaliteit van de draadloze verbinding is slecht.

Mogelijke oplossing:

Een lage kwaliteit en een klein bereik van een verbinding kunnen worden veroorzaakt door interferentie in de omgeving, bijvoorbeeld loodverf of betonnen muren. Probeer de antenne van het Wireless MAXg Access Point of de draadloze clients te verplaatsen om de kwaliteit van de verbinding te verbeteren. Controleer zo mogelijk of er geen obstakels tussen de draadloze clients en het Wireless MAXg Access Point zijn.

Mogelijke oplossing:

Sommige elektronische items, zoals 2,4 GHz-telefoons, kunnen invloed hebben op het draadloze signaal en daarmee op uw draadloze bereik en de kwaliteit van de verbinding. Probeer een draadloze verbinding tot stand te brengen op een ander kanaal. Raadpleeg het gedeelte Draadloos in het gedeelte Webinterface van deze gebruikershandleiding voor meer informatie over het wijzigen van uw draadloze instellingen.