Det går inte att ansluta till det webbaserade användargränssnittet för Wireless MAXg Access Point.

Möjlig lösning:

Kontrollera att alla Ethernet-kablar är anslutna ordentligt och att strömsladden sitter i.

Möjlig lösning:

Kontrollera att Wireless MAXg Access Point har blivit tilldelad en IP-adress. Gör enligt stegen i Felsöka pingoperation. Wireless MAXg Access Point måste vara ansluten till en nätverksenhet, helst en router. DHCP måste vara aktiverat i nätverket för att en IP-adress ska kunna tilldelas Wireless MAXg Access Point. Om du kan pinga Wireless MAXg Access Point går du till nästa möjliga lösning och kontrollerar webbläsarinställningarna.

Möjlig lösning:

Kontrollera anslutningsinställningen för webbläsaren och att HTTP Proxy-funktionen för webbläsaren är avaktiverad. Det är nödvändigt för att webbläsaren ska kunna läsa konfigurationssidorna för Wireless MAXg Access Point. Starta en webbläsare.

Internet Explorer-användare:

1. Klicka på Verktyg, Internet-alternativ och sedan på fliken Anslutningar.
  2. Markera Ring aldrig upp någon anslutning, klicka på Verkställ och sedan på OK.
  3. Klicka på Verktyg igen och sedan på Internet-alternativ.
  4. Klicka på fliken Anslutningar och sedan på knappen LAN-inställningar.
  5. Avmarkera alla kryssrutor och klicka på OK.
  6. Klicka på OK och stäng dialogrutan Internet-alternativ.

Netscape Navigator-användare:

1. Klicka på Redigera, Inställningar och dubbelklicka sedan på Avancerat i fönstret Kategori.
  2. Klicka på Proxyservrar, välj Direktanslutning till Internet och klicka sedan på OK.
  3. Klicka på Redigera igen och sedan på Inställningar.
  4. Under Kategori dubbelklickar du på Avancerat och sedan på Proxyservrar.
  5. Välj Direktanslutning till Internet och klicka på OK.