Οι απλές λειτουργίες είναι πολύ αργές σε μια σύνδεση ενώ σε μια άλλη σύνδεση, με τη χρήση των δεδομένων ροής, είναι γρήγορες.

Οι ασύρματες συνδέσεις unicast, όπως εκείνες που χρησιμοποιούνται για περιήγηση Web και λήψη αρχείων δεδομένων, έχουν χαμηλότερη προτεραιότητα από εκείνες που απαιτούν ροή δεδομένων multicast για λειτουργίες όπως βιντεοδιάσκεψη ή ραδιόφωνο και τηλεόραση μέσω Internet. Όταν ένας πελάτης αρχίσει τη ροή δεδομένων multicast, όσοι χρησιμοποιούν συνδέσεις unicast μπορεί να παρατηρήσουν χαμηλότερες ταχύτητες.

Ρυθμίστε το ρυθμό multicast στο 2 και δοκιμάστε τη σύνδεση unicast. Εάν η σύνδεσή σας βελτιωθεί, συνεχίστε να αυξάνετε το ρυθμό multicast, έως ότου εντοπίσετε την ταχύτητα που παρέχει τον καλύτερο συνδυασμό συνδέσεων για πελάτες unicast ή multicast. Σε ένα ασύρματο δίκτυο με πελάτες που χρησιμοποιούν τα πρότυπα 802.11b και 802.11g και συνδέονται με το σημείο πρόσβασης, μπορείτε να αυξήσετε το ρυθμό multicast σε 9. Σε ένα ασύρματο δίκτυο με πελάτες που χρησιμοποιούν το πρότυπο 802.11g και συνδέονται με το σημείο πρόσβασης, μπορείτε να αυξήσετε το ρυθμό multicast σε 54.

Επιστροφή στη σελίδα Αντιμετώπισης προβλημάτων