Den trådlösa enheten upprättar ingen trådlös anslutning till efter att jag ändrade inställningarna.

Gör följande i konfigurationsverktyget för den trådlösa enheten:

1. Kontrollera att du ansluter till genom att verifiera WLAN-MAC-adressen.

2. Kontrollera att åtkomstpunkten och den trådlösa enheten använder samma nätverksnamn, kanal och krypteringsalternativ, inklusive lösenordsfras eller nyckel. Om du ändrar någon av dessa inställningar i åtkomstpunkten måste du även ändra inställningen för alla trådlösa enheter som ska ansluta till åtkomstpunkten.