visas inte när jag söker efter den med en trådlös enhet.

Lösning:

Det kan hända att åtkomstpunkten inte sänder sitt nätverksnamn.

1. Starta webbläsaren i en dator som är ansluten till samma nätverksenhet som åtkomstpunkten.

2. Ange åtkomstpunktens IP-adress och tryck på ENTER så visas åtkomstpunktens konfigurationssidor. Du kan få IP-adressen i Network Device Locator.

3. Klicka på fliken Wireless (trådlöst) och kontrollera att Broadcast network name (sänd nätverksnamn) är markerat. Om det inte är markerat markerar du det, bläddrar till längst ned på sidan Wireless (trådlöst) och klickar på Save (spara).