hittar inte .

1. Klicka på Detect (identifiera) så söks nätverket igenom igen.

2. Om sökningsverktyget fortfarande inte hittar åtkomstpunkten ser du vilken nätverksenhet som är ansluten till åtkomstpunkten i klientlistan. Information om hur du visar klientlistan finns i enhetens dokumentation.

3. I klientlistan hittar du den LAN-MAC-adress som står på undersidan av åtkomstpunkten och antecknar IP-adressen som associeras med den MAC-adressen. Det är åtkomstpunktens IP-adress.

4. Starta webbläsaren, skriv in åtkomstpunktens IP-adress och tryck på ENTER.

5. Kontrollera att all anslutningsinformation för nätverket som åtkomstpunkten är ansluten till är korrekt.