Průvodce nastavením nerozpoznal připojení k Internetu.

Možné řešení:

Bude nutné nakonfigurovat připojení k Internetu ručně. Existují dvě možnosti, jak nastavit připojení k Internetu, které závisí na následujících podmínkách: Pokud jste stále v Průvodci nastavením nebo Pokud jste již Průvodce nastavením zavřeli.

Pokud jste stále v Průvodci nastavením:

  1. Vyberte druh připojení k internetu: Buď Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kabel, router DSL, satelit, ISN, místní síť nebo jiné) nebo DSL modem (also known as PPPoE) (Modem DSL (označovaný také PPPoE).



  2. V závislosti na zvolené možnosti bude zapotřebí zadat několik údajů, které vám předal váš poskytovatel připojení.
  3. Po zadání požadovaných údajů klepněte na tlačítko Next (Další).
  4. Pomocí pokynů na obrazovce dokončete Průvodce nastavením. Další informace o těchto nastaveních najdete v části Konfigurace v této uživatelské příručce.

Pokud jste již Průvodce nastavením zavřeli:

  1. Spusťte webový prohlížeč. Do řádku webového prohlížeče pro zadávání umístění nebo adresy zadejte pro přihlášení a získání přístupu do webového uživatelského rozhraní http://192.168.2.1.
  2. Klepněte na kartu Internet. Vyberte druh připojení k internetu: Buď Cable, DSL Router, satellite, ISN, LAN, or other (Kabel, router DSL, satelit, ISN, místní síť nebo jiné) nebo DSL modem (also known as PPPoE) (Modem DSL (označovaný také PPPoE).



  3. V závislosti na zvolené možnosti bude zapotřebí zadat několik údajů, které vám předal váš poskytovatel připojení.
  4. Po dokončení práce klepněte na tlačítko Save. Nyní by měl přístup k Internetu fungovat. Další informace o těchto nastaveních najdete v části Konfigurace v této uživatelské příručce.

Návrat na stránku Řešení problémů