Ik weet niet of het IP-adres van mijn ISP een statisch of een dynamisch adres is.

Mogelijke oplossing:

Als u over een kabel- of DSL-service beschikt, hebt u waarschijnlijk een dynamisch IP-adres. U dient dit altijd na te vragen bij uw internetprovider, aangezien sommige providers statische IP-adressen toewijzen.

Als u een dynamisch IP-adres hebt, selecteert u Cable, DSL router, satellite, ISDN, LAN, or other (Kabel, DSL-router, satelliet, ISDN, LAN en overige) in het gedeelte Internet van de webinterface, zodat de Wireless MAXg Router automatisch de vereiste gegevens van uw serviceprovider krijgt.

Als u een statisch IP-adres hebt, schakelt u het selectievakje in het gedeelte Static IP Address (Statisch IP-adres) in en geeft u de vereiste gegevens op. Afhankelijk van de informatie die uw internetprovider u heeft gegeven, is het wellicht niet nodig alle velden in te vullen.

Als u PPPoE gebruikt, moet u DSL modem (also known as PPPoE) (DSL modem (ook bekend als PPPoE)) selecteren in het gedeelte Internet van de webinterface en voert u de vereiste gegevens in.

Raadpleeg het onderdeel Internet van het gedeelte Configuratie voor meer informatie over de instellingen.