Jag vet inte om IP-adressen jag fått av Internet-leverantören är statisk eller dynamisk.

Möjlig lösning:

Om du har kabel- eller DSL-tjänst har du troligtvis en dynamisk IP-adress. Du bör alltid verifiera den här informationen med Internet-leverantören eftersom en del leverantörer tilldelar statiska IP-adresser.

Om du har en dynamisk IP-adress kontrollerar du att du har valt Cable, DSL router, satellite, ISDN, LAN, or other (kabel, DSL-router, satellit, ISDN, LAN eller övrigt) vid Internet i det webbaserade användargränssnittet, så hämtar Wireless MAXg Router automatiskt den information som krävs från Internet-leverantören.

Om du har en statisk IP-adress markerar du kryssrutan vid Static IP Address (statisk IP-adress) och anger sedan nödvändig information. Beroende på vilken information du fick från Internet-leverantören behöver du eventuellt inte fylla i alla fälten.

Om du använder PPPoE måste du välja DSL modem (also known as PPPoE) (DSL-modem (kallas även PPPoE)) vid Internet i det webbaserade användargränssnittet och sedan ange nödvändig information.

Se avsnittet Internet i kapitlet Konfiguration för mer utförlig information om dessa olika inställningar.