Ik heb per ongeluk de toegang van alle draadloze apparaten tot de router geblokkeerd.

Oplossing:

Maak verbinding met de Wireless Ndx Router via een Ethernet-kabel. Bekabelde verbindingen zijn namelijk standaard toegestaan.

1. Start een webbrowser.

2. Voer 192.168.2.1 in de locatie- of adresregel van uw webbrowser in om naar de configuratiepagina's van de router te gaan.

3. Voer de aanmeldingsgegevens en het wachtwoord van uw router in.

4. Klik op het tabblad Security (Beveiliging). Wijzig de instelling bij Filter (Filter) in Allow all wireless devices (Alle draadloze apparaten toelaten).