A vezeték nélküli adapterem nem tud az útválasztóhoz csatlakozni.

Megoldás:

Győződjön meg róla, hogy minden Wireless PC Card, PCI Adapter és USB Adapter Infrastructure (Infrastruktúra) módra van állítva. Ellenőrizze, hogy a Wireless Ndx Routerrel megegyező SSID-beállítást, csatornát és biztonsági információkat használ. Tekintse át a vezeték nélküli PC-kártyák PCI-adapterek, vagy USB-adapterek dokumentációját, hogy meghatározhassa, hogyan kell módosítani ezeket a beállításokat.

Megoldás:

A vezeték nélküli PC-kártyák, PCI-adapterek, vagy USB-adapterek vezeték nélküli biztonsági beállításainak meg kell egyeznie a Wireless Ndx Router beállításaival.

  1. A vezeték nélküli kártya, vagy adapter konfigurációs segédprogramjával ellenőrizze a Wireless Ndx Router kapcsolatának MAC-címét, hálózati nevét (SSID) és vezeték nélküli biztonsági beállításait. A MAC-cím a Wireless Ndx Router alján lévő címkén található.

  2. Ellenőrizze, hogy a rendszer a helyes jelmondatot, kulcsot és titkosítási lehetőségeket alkalmazza-e. Ha megváltoztatta a Wireless Ndx Router konfigurációs beállításait, ezeket meg kell változtatni a hálózathoz csatlakozó minden Wireless PC-kártya, PCI-adapter és USB-adapter esetében is.

Az új vezeték nélküli kliensekre vonatkozó további információkat az útválasztó konfigurációs oldalain található Oktatóanyagok című fejezetében találja. Az Oktatóanyagot a webes kezelőfelületen is elérheti, ha megnyit egy böngészőt, és beírja: 192.168.2.1/tutorial_addclient.asp.

 

Vissza a Hibaelhárítás oldalra