Det går inte att ansluta Wireless Adapter till routern.

Lösning:

Kontrollera att varje Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter har ställts in på läget Infrastructure (infrastruktur). Kontrollera att du använder samma SSID, kanal och säkerhetsinformation som Wireless Ndx Router. Dokumentationen för enheterna Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter innehåller instruktioner för hur du ändrar inställningarna.

Lösning:

De trådlösa säkerhetsinställningarna för trådlösa PC-kort, PCI-adaptrar eller USB-adaptrar måste matcha inställningarna för Wireless Ndx Router.

1. Öppna konfigurationsverktyget för ditt trådlösa nätverkskort och kontrollera att du ansluter till rätt Wireless Ndx Router genom att verifiera MAC-adressen, nätverksnamnet (SSID) och de trådlösa säkerhetsinställningarna. MAC-adressen anges på etiketten under Wireless Ndx Router.

2. Kontrollera att rätt lösenordsfras eller nyckel och krypteringsalternativ används. Om du ändrat inställningarna i konfigurationen av Wireless Ndx Router måste du även ändra inställningarna för varje Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter som ansluts till det här nätverket.

Mer information om nya trådlösa klienter finns i självstudiekursen på routerns konfigurationssidor. Du öppnar självstudiekursen genom att öppna en webbläsare och skriva 192.168.2.1/tutorial_addclient.asp.