Jag har köpt ett till Wireless Ndx PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter från en annan leverantör än USRobotics. Hur ansluter jag det till routern?

1. Starta en webbläsare. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du 192.168.2.1 så får du åtkomst till routerns konfigurationssidor.

2. Gå till sidan Status om du vill visa de aktuella inställningarna för trådlös säkerhet.

3. Dokumentationen för din nya Wireless PC Card, PCI Adapter eller USB Adapter innehåller instruktioner för när och var du anger inställningarna för trådlöst och säkerhet för routern.

4. När du har angett rätt inställningar och sparat informationen ska du kunna upprätta en trådlös anslutning med routern.