Routern visas inte i listan när jag söker efter den med den trådlösa adaptern.

Lösning 1:

Du kanske använder en dator som är för långt ifrån Wireless MAXg Router Försök att flytta närmare Wireless MAXg Router och upprepa sökningsproceduren.

Lösning 2:

1. Starta en webbläsare över en kabelansluten förbindelse.

2. På plats- eller adressraden i webbläsaren skriver du 192.168.2.1 för att logga in och få åtkomst till routerns konfigurationssidor.

3. Klicka på fliken Wireless (trådlöst) och kontrollera att Broadcast network name (sänd nätverksnamn) är markerat under Network Name (nätverksnamn) (SSID).