Velkommen til informasjonstilgang med 56 kB hastighet

Produktegenskaper

Installering for alle operativsystemer >

Feilsøking

Tekniske opplysninger

Informasjon om standarder og normer

Begrenset garanti

56 kB faksmodem – brukerhåndbok og referanse

Installering for alle operativsystemer

Trinn 1: Gjøre klart til installering.

MERK: Vi anbefaler at du avinstallerer eventuelle andre modemer som er installert, før du begynner. Se dokumentasjonen for det gamle modemet.

Noter det nye serienummeret på USRobotics-modemet, som du finner på det hvite strekkodemerket på modemet og på modemesken. Hvis du skulle få bruk for å kontakte vår avdeling for teknisk støtte, vil du måtte oppgi serienummeret for å få hjelp.

Trinn 2: Koble modemet til datamaskinen.

Slå av datamaskinen, og koble den serielle modemkabelen til modemet og datamaskinen.

Trinn 3: Koble modemet til en analog telefonlinje.

Koble den ene enden av den medfølgende telefonledningen i kontakten på modemet, og koble den andre enden til en analog telefonkontakt i veggen.

ADVARSEL: Telefonkontakten du bruker, må være for en ANALOG telefonlinje. De fleste kontorer er nå koblet til DIGITALE linjer. Vær sikker på at du vet hvilken type linje du bruker. Modemet vil bli skadet hvis du bruker en digital telefonlinje.

Trinn 4: Koble til modemets strømforsyning.

Koble strømforsyningen til kontakten på modemet og den andre enden til et strømuttak. Slå på modemet. Du finner strømbryteren (merket under modemet) på siden av modemet.

MERK: Hvis strømlampen ikke lyser, er det mulig at modemet ikke er slått på. Kontroller at strømforsyningen er koblet til både modemet og strømuttaket.

Hvis du har operativsystemet Windows 95/98/Me:

Trinn 5: Installere modemdriverne.
Slå på datamaskinen. Når veiviseren har funnet modemet, setter du CD-ROM-platen for installering i CD-ROM-stasjonen til datamaskinen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installeringen.

Hvis du har Windows NT:

Trinn 5: Installere modemdriverne.

Slå på datamaskinen. Sett inn CD-ROM-platen for installering før du logger på. Klikk på Start-knappen i Windows, på Innstillinger og på Kontrollpanel. Dobbeltklikk på Modem. Når skjermbildet Installer nytt modem vises, klikker du på Neste for at Windows skal finne det nye modemet. Når modemet er funnet, klikker du på Endre. Klikk på Har diskett. Kontroller at du har valgt plasseringen til CD-ROM-stasjonen. Velg USRobotics. Velg USRobotics 56K Ext (non-PnP).
Klikk på OK og deretter på Neste. Når kategorien Egenskaper for modem vises, vises COM-porten som er tildelt modemet ditt. Klikk på Lukk. Hvis vinduet Endring av systeminnstillinger vises, klikker du på Ja for å starte maskinen på nytt.

Hvis du har Windows 2000:

Trinn 5: Oppdatere driveren fra CD-platen.

Klikk på Start-knappen i Windows, på Innstillinger og på Kontrollpanel. Dobbeltklikk på System, klikk på kategorien Maskinvare, og klikk på knappen Enhetsbehandling. Klikk for å utvide Modem, og dobbeltklikk på Standardmodem. Klikk på Driver-kategorien, og klikk på Oppdater driver-knappen. Når vinduet for oppgradering av enhetsdriver vises, klikker du på Neste. Velg Søk etter en passende driver for enheten (anbefales), og klikk på Neste. Velg CD-ROM-stasjon, klikk på Neste, og klikk på Neste en gang til. Advarselen Finner ikke digital signatur kan bli vist.* Hvis den vises, klikker du på Ja. Klikk på Fullfør for å fullføre installeringen.

Hvis du har Windows XP:

Trinn 5: Installere modemdriverne.

Slå på datamaskinen. Når veiviseren har funnet modemet, setter du CD-ROM-platen for installering i CD-ROM-stasjonen til datamaskinen. Vent mens veiviseren søker. Merk USRobotics 56K FAX EXT, og klikk på Neste. En testmelding med Windows-logo vises*. Klikk på Fortsett likevel. Klikk på Fullfør for å fullføre installeringen.

* USRobotics har testet denne driveren grundig med den leverte maskinvaren, og har verifisert kompatibiliteten med Windows 2000/XP.

Alle operativsystemer:

Trinn 6: Installere programvaren for kommunikasjon.

Sett inn igjen CD-platen for installering i CD-ROM-stasjonen. Det åpnes et grensesnitt som lar deg installere programvaren ControlCenter, Internet Call Notification og Phonetools/Winphone, og som lar deg vise brukerhåndboken for modemet. (Hvis grensesnittet ikke vises automatisk, klikker du på Start-knappen i Windows og deretter på Kjør. I dialogboksen Kjør skriver du D:\setup.exe. Hvis CD-ROM-stasjonen bruker en annen stasjonsbokstav, skriver du den bokstaven i stedet for "D".)